Aston Martin DBX Design Variety til at vokse fra 2021

Ny Aston Martin Executive formand Lawrence Stroll har udsat, at yderligere variationer af den nye DBX SUV kan forventes fra 2021, en rækkevidde vækst udviklet på bagsiden af ​​en stærk ordrebog til Mærkets kommende Porsche Cayenne -rival.
Mens en plug-in hybridversion af den nye Aston Martin DBX forventes senere i sin livscyklus, antyder denne seneste erklæring, at andre nye variationer, der forfalder næste år, kan omfatte ekstra bodystyle.

Ny Aston Martin DBX af Q viser tilpasningsmuligheder

Rivaler som Porsche såvel som Mercedes har introduceret coupe-versioner af deres fremtrædende Cayenne såvel som Mercedes-AMG GLE Sports SUV-modeller, men det er ukendt, om Aston planlægger at gøre lignende med DBX.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

På en anden tangens kan mærket muligvis se på succes med lang-wheelbase-SUV’er i Kina for DBX Range-ekspansion.
Når vi taler om det kommende år i Aston Martins monetære rapport for det allerførste kvartal af 2020, kaldte Stroll kaldet DBX “et vigtigt nyt produkt introducerer for os, da vi diversificerer såvel som går ind i den avancerede SUV-sektion af markedet.”
”På trods af den midlertidige suspension af operationer i St Athan, med webstedet åbnet i sidste uge, er vi stadig på banen for sommerens leverancer, såvel som begyndelsen af ​​fuld produktion er arrangeret i de næste par uger, et vidnesbyrd om udholdenhed såvel som De foranstaltninger, som teamet har foretaget, da vi var klar til denne nøgleudlevering.
”Ordrebogen fortsætter med at udvikle sig såvel som strækker sig til 2021. Bygger på denne styrke afsløres nye derivater fra 2021.”
Den nye St Athan-fabrik til DBX er udviklet på en 90 hektar stor grund i South Wales, som tidligere havde af forsvarsministeriet. Da vi besøgte sidste år, opdagede vi, at anlægget ved højeste produktion vil være i stand til at producere så meget som 5.000 DBX -design om året.
Sidste uge bekræftede Aston, at 500 afskedigelser vil blive foretaget på tværs af virksomheden, som en del af en “grundlæggende nulstilling”, som vil se mærkets frontmotorede sportskøretøjsproduktion reduceret såvel som produktionen, der er rebalanceret til fordel for den nye SUV som kommende derivater.
Den udgående Aston Martin CEO Dr. Andy Palmer vil blive erstattet af den tidligere Mercedes-AMG-manager Tobias Moers fra 1. august som en del af forretningsrysten.

Tjek de allerbedste high-end SUV’er i verden her …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *