Vauxhall OnStar Services, der skal ændres i 2020

Vauxhalls OnStar Connectivity Service, der tilbyder indbygget Wi-Fi, ud over concierge-tjenester såsom bildiagnostik såvel som hotelbooking, vil blive ændret den 31. december 2020. Som forberedelse til dette vil ingen nye Vauxhall -design være udstyret med OnStar fra januar 2019.
Flytningen kommer, da detaljer om Vauxhalls overtagelse af Groupe PSA (ejer af Peugeot såvel som Citroen) stryges ud. En erklæring frigivet af Vauxhall bemærker, at Onstar er af General Motors, de amerikanske biler og lastbil enorme, der sælger Vauxhall til PSA.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

• GM OnStar: Linkede biler og lastbilteknologi forklaret
En talsmand for Vauxhall forklarede: ”OnStar vil fortsætte med at levere det nuværende sæt tjenester til den 31. december 2020, men OnStar vil ikke være monteret på nogen form for ny bil fra januar 2019.
OnStars Emergency Telefonopkald SOS -præstation vil ligeledes ophøre med at operere fra 31. december 2020, da forretningen siger, at “OnStar Emergency Support Services ikke er ECALL -tjenester til funktionerne i ECALL -reglerne.”
Vauxhall såvel som PSA bliver nødt til at opdage en løsning på dette, men europæiske lovgivninger kræver imidlertid alle nye biler og lastbiler, der tilbydes, fordi marts 2018 skal være udstyret med ECALL, der kontakter nødhjælpene i tilfælde af en større hændelse. En service vil sandsynligvis komme fra de franske biler og lastbil enorm, da Vauxhall siger, at fremtidige designs vil “integrere Groupe PSA -teknologi”, når overtagelsen bevæger sig fremad.
Onstar blev introduceret i Storbritannien til meget fanfare i 2015. Systemet er blevet leveret i Amerika i praktisk talt 20 år, såvel som har cirka syv millioner abonnenter. OnStar er i øjeblikket til rådighed i Vauxhalls hele britiske rækkevidde, fra den mindskende Viva til Big Insignia Grand Sport House Hatchback.
Vauxhall lovede, at den “forbliver fuldstændig dedikeret til sin veletablerede funktion som førende inden for tilslutningstjenester”, og tilføjede, at den vil dele “yderligere detaljer om fremtidige forbindelsestjenester på det passende tidspunkt.”
Nu tjekket ud om forskningsundersøgelsen, der viser, at syv ud af ti nye biler og lastbiler er udstyret med aktiv sikkerhedsteknologi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *