Ssangyong Tivoli SUV ansigtsløftet til 2020

Ssangyong Tivoli har modtaget en ansigtsløftning i 2020, beregnet til at holde Budget SUV konkurrencedygtig mod ny konkurrence som den nye Nissan Juke og Skoda Kamiq. En redesign på ydersiden, ny teknologi på indersiden og nye motorer under motorhjelmen er alle en del af opdateringen.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Foran ændres den nederste del af det forreste forklæde med tre-dele tågelygter, der nu sidder på begge sider, mens den lille gitterafdeling, der kører mellem forlygterne, er større og har nogle kunstige kromdetaljer. Ændringerne bagpå er mindre mærkbare med en meget subtilt anderledes bageste kofanger og nye baglys underskrifter.

Bedste små SUV’er og crossovers i salg 2020

Inde i Central Fascia er blevet fuldstændig opdateret og er hjemsted for et nyt otte tommer centralt infotainment-system med Apple CarPlay og Android Auto. Ventilationsåbningerne træder op til toppen af ​​instrumentbrættet, mens der er nye varmeapparatskontroller og en ny gearvælger på automatiske modeller.
18

Nogle højspeck Tivoli-modeller er nu også tilgængelige med digital instrumentering. Det nye digitale instrumentpanel bruger en 10,25-tommer LCD-skærm med valgbare displaytilstande og er konventionelt udstyr på den nye Tivoli Ultimate-topping.
Hvad angår motorer, har Ssangyong introduceret to nye benzinmotorer, mens han opdaterer Tivolis dieselindstilling. Basismotoren er en 1,2-liters turboladet tre-cylindret benzin, der udvikler 126bhp og 230nm drejningsmoment, der sender strøm til forhjulene fra en seks-trins manuel gearkasse. Ssangyong hævder brændstofforbrug på 40,4 mpg med CO2-emissioner på 158 g/km, hvilket markerer en forbedring i forhold til den gamle 1,6-liters enhed.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *