Ny Skoda Kodiaq -spejder til at begynde fra £ 32.330

Skoda har afsløret prisfastsættelse for den nye Kodiaq -spejder, hvilket bekræfter, at den aktuelle tilføjelse til dens SUVs sort vil begynde fra £ 32.330.
Den tjekkiske producent udsatte den hårde spejderversion af sin mest aktuelle SUV på Geneva Motor Show 2017 i marts. Start af sorten er den 1,4-liters TSI-benzinmotor til £ 32.330, mens du speckerer DSG-valget med dobbelt kobling, tager det så meget som £ 33.630.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Også tilbydes på spejderen er 2,0-liters benzin såvel som dieselvariationer med den 178bhp benzinmotor, der tilbydes fra £ 34.865. Topping af sorten er 2,0-liters TDI med 187bhp samt 400Nm drejningsmoment, der er prissat til £ 36.330, mens en mindre kraftfuld 148bhp diesel starter på £ 33.870.
Generelt er bundtet en udvidelse af sorten, der ligner i udførelsen af ​​Octavia Scout Estate. Det indikerer, at alle spejdervariationer er firehjulstræk som standard, mens modellen bliver chunkier stylingdetaljer sammenlignet med den grundlæggende Kodiaq, såvel som masser af off-road påvirkede også grundlæggende enheder om bord.
• Finest nye SUV’er til salg 2017
Fronten såvel som bagkofanger får sølvfarvede beskyttelsesindsatser for at få Kodiaq -spejderen til at virke hårdere end rutinemæssig SUV. Sølvskitsering opdages ligeledes indramning af radiatorgitteret på tagskinnerne såvel som på sidevinduet. Specielle 19-tommer hjul såvel som spejder badging rundt fra styling-justeringerne. Spejderen får ligeledes en noget højere jordafstand på 194 mm plus meget bedre beskyttelse under krop.
Ved siden af ​​det firehjulstrækte system inkluderer spejderen en pakke med bilisthjælp, der er skræddersyet til sin off-road karakter. Off-road hjælper med at justere støddæmperne, reducerer gashåndteringsrespons, primes differentiel lås for hurtigere reaktioner såvel som tillader en smule glide i ABS-systemet. Det er parret med Hill Hold såvel som nedstigningsadministrationsfunktioner plus en køretilstandsvælger med en sne visse opsætning.
Trailer hjælp såvel som blind områdeplads gør klippet, ligesom bageste webtrafikalarm, nærhedsfølende fronthjælp samt autonom nødbremsning. Parkhjælp på spejderen bruger vidvinkelkameraer til at fremstille en top-down online-visning af køretøjet på infotainment-skærmen også.
• Hot Skoda Kodiaq VRS på bordet
I kabinen får Skoda Kodiaq Scout swing touchscreen infotainment-konfigurationen som standard, skønt sorten på topping columbus-systemet med sin 9,2-tommer skærm, Sat Nav samt on-board Wi-Fi er på valglisten. Et multifunktionsrat, LED-omgivelsesbelysning såvel som Alcantara-dækkede sæder opdages ligeledes inden for.

Kan Skoda Kodiaq spejderstøj som den allerbedste version af Skodas SUV? Lad os forstå dine tanker i kommentarerne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *