Land Rover Freelander opdateret til 2013

Efter fem år på salg, har Land Rover Freelander modtaget sin anden Mid-Life Makeover. Den opdaterede 4×4 afsløret på Moskva Motor Show i dag, og får udvendige justeringer, et helt nyt interiør og en længere udstyrsliste.
Tilbage i 2010 blev der anvendt nogle subtile kosmetiske opgraderinger på gitteret og bagklappen for at falde sammen med introduktionen af ​​den brændstofsippede ED4-to-hjulstrækningsmodel, men denne gang omkring ændringerne løber dybere.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Både forlygter og baglygter er nu udstyret med den nuværende Xenon LED -teknologi, hvilket giver frontlamperne en ny signaturgrafik. Gitter- og tågelygterne er også færdige i lysere kromtrim, mens tre nye farver – Aintree Green, Havana og Mauritius Blue – er tilgængelige.
På indersiden er der en helt nyt midtkonsol, der bytter rodet af knapper på den aktuelle bil for et mindre rodet look. Terrænhandlingsskiven og den manuelle håndbremse er også blevet grøftet til fordel for knapper bag Gearlever og en elektronisk parkeringsbremse. En 5-tommer skærm er også blevet presset ind i midten af ​​instrumentklyngen.
Ny teknologi inkluderer et bagfra-kamera, nøglefri start og et ‘sig hvad du ser’ stemmesaktiveringssystem med visuelle prompter for, hvad man skal sige næste. Et premium meridian lydsystem, der først er monteret på Range Rover Evoque, bruges også i to stater med ‘melodi’; Et 380W 11-højttalersystem eller Top-Spec 825W 17-højttalers opsætning, som også tilføjer et større syv-tommer centralt display. Base-spec-modeller bruger et 80W 8-højttalersystem.
Med tilføjelsen af ​​to nye trimniveauer er der nu et seks-lags modelinterval at vælge imellem. ‘S’, der følger med klædesæder, sparker tingene af, efterfulgt af ‘GS’, der leveres med fuldt læder. Vælg ‘XS’ og det 380W Meridian Sound System er monteret som standard, mens nye dynamiske modeller leveres med et kropssæt, tre indvendige farvevalg og nye 19-tommer 10-eger legeringer.
Den meget mere glamorøse HSE-model tilføjer trætrim, en panoramisk tagdækning og top-spec 825W meridian stereo, mens HSE Lux topper rækkevidden med Windsor lædersæder og 19-tommer diamant-vendte hjul.
Motoropstillingen er uberørt i betragtning af, at de tre 2,2-liters fircylindrede turbodieselmotorer blev opdateret i 2011. Så der er 148bhp TD4, 187bhp SD4 og to-hjulet drev manual 148bhp ED4-modeller. Det sidstnævnte er den mest økonomiske med brændstoføkonomi på 47,1 mpg og CO2 -emissioner på 158 g/km.

En fuld prisliste er endnu ikke afsløret, men indgangsniveauet ‘S’ starter fra £ 23.700 – £ 1.000 meget mere end den nuværende bil. Det britiske salg starter i begyndelsen af ​​oktober.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *